ЗАТРПАВАЊЕ ГРАЧАНИЦЕ БЛАТОМ !?! – Ипак је ваљевска фирма „КЕЈ“ – Лала Спасојевића, прихватила богоборни посао затрпавања Светиње Грачанице !!!

Ипак је фирма „Кеј“ из Ваљева власника Лала Спасојевића (а не „Сава Коп“) прихватила богоборни СПС-тендер за „конзервирање“, тј. закопавање Светиње Грачанице!!!

Како управо сазнајемо, ипак није прихватила Хтео је копати брат Сава по чудотворној Светињи Божијој – Грачаници Архангеловој са својом фирмом Сава Коп из Ваљева пријавивши се на тајни тендер ваљевских СПС-оваца у име скрнавне „подводне конзервације“ Грачанице, тј. затрпавања Цркве шодером и блатом. У последњем тренутку Сава се, хвала Богу уразумио, али, нажалост, тендер је прихватио други дежурни „верник“ Ваљева – Лале Спасојевић са фирмом Кеј. Не пишем овај текст да би се додворио г. Сави који ме је недавно кренуо судски кривично гонити за клевету због текста на овом сајту „Алармантно: Објављен тендер за затрпавање ваљевске Грачанице!“, већ зато да г. Сава, Богу хвала, који се у последњи час избавио од тог погубног греха –схвати стварну побуду моју…

  …САВА КОП(о) па се одмара на КЕЈ(у)…

Ипак је фирма „Кеј“ – Лала Спасојевића

прихватила богоборни посао

затрпавања Светиње Грачанице!!!

 На тајном СПС-тендеру за сатанистичко затрпавање блатом  Светиње Грачанице због изградње пошасне бране Стубо-Ровни – фирма „Кеј“ власника Лала Спасојевића се показала најбезобзирнијом и најлакомијом

Како, напоменух, г. Сава Јовичић власник грађевинске фирме Сава Коп из Ваљева ме је недавно почео кривично гонити за клевету због, како каже, објављене вести на сајту ИстиноЉубље да је на тендеру ЈП Колубаре-Ровни прихватио посао „конзервирања“, тј. затрпавања Светиње Грачанице, јер он то није прихватио већ се појавила и прихватила фирма „Кеј“ Лала Спасојевића.

 Сви хришћани добро знају да ми овде немамо средстава ни могућности до краја истраживати путеве информација, али такође знају нашу добронамерност и истинољубивост, те, да кад схватимо грешку – одмах је и признамо и тражимо опроштај. У овом случају, такође тражимо само делимични опроштај, ево шта се у ствари збило…

 Чињенице да је „конзервирање“ Грачанице у ствари СПС-сатанско скрнављење Светиње, још и горе од потапања, нама од световних људи и властодржаца нико није поверовао. „Сава Коп“ се јесте била једина пријавила на тендер за овај безбожни посао од 120 хиљада евра. Тачно је и да су власника радници данима преклињали да се не прихвата овог безбожног посла и да ће му заузврат одрадити месец дана за џабе. Тачно је и да се Сава уплашио Бога, услед и овог нашег спорног текста од 14. септембра коме је највише дало на значају и саопштење владике Милутина против „конзервирања“ Грачанице од 19. септембра, тј. пет дана касније а шест дана пред тајно организовани СПС – тендер. Зато је г. Сава превише подигао цену својих услуга како би избегао овај богоборни посао.

 Јесу ли неке речи у „спорном“ нашем тексту прегрубе – јесу; А да ли је важније човека повући са ивице провалије или маснице које му нанесеш хватајући га у последњем кораку пропасти? Дакле, намера је била за добро Светиње и лично нечињење оволиког зла себи и својима. Јер, г. Саво, грех је и испунити злодело ово, али грех је и што си се неко време био занео помислима да га учиниш, зато си све ово могао схватити као епитимију искупљења за грех, то, само у случају да си се искрено покајао за њега.

Е, сад мало и о „Кеју“, који је прихватио тендер а који је, као и Сава Коп, редовни извршитељ радова на многим црквеним радовима епархије ваљевске, са жељом да разуме опомену и да се намах не вређа. Јер ми живимо у страху не знајући да ли ће се Лале смиловати на Грачаницу и на опомене владике и наше или неће. Зато – све на чистац!

Дакле, после наше опомене против сатанистичког тендера СПС мафије са бране Ровни за „конзервацију“ чудотворне Грачанице Божије, и после опомене владике Милутина саопштењем против било какве „конзервације“, поред већ пријављене фирме „Сава Коп“ пријављује се и фирма познатог дежурног ваљевског верника Лала Спасојевића – звана „Кеј“. Сава Јовичић се у међувремену уразумљује и подиже своју понуду за радове на енрман износ – само како би га одбили, док фирма Лала Спасојевића спушта износ и прихвата посао.

Све ово што следи износимо само како би се зло раскринкало и зауставило, јер прећуткивање није до сад довело до побољшања, насупрот.

Дакле, Лале Спасојевић који је деценијама члан и председник градског Црквеног одбора, прихвата безбожни тендер и поред опомене владике Милутина. Пре неки дан Лале је славар био и у манастиру Пустињи – дакле, испуњава све форме за елитног верника али му дела сведоче супротно. Иста та фирма „Кеј“ поменутог брата Лала је прихватила и посао изградње нове саборне Цркве у манастиру Ћелијама који се зида по завештању аве Јустина. Међутим, пошто је после наливања огромних темеља на грађевинском институту проверен квалитет наливеног бетона – што се понудила обавити једна стручна верница која је свратила у манастир на поклоњење а којој се бетон учинио сумњивим – установљено је да је дупло мање од пројектованог цемента и гвожђа „Кеј“ увалио у темеље Светиње. Лале се бранио да „Он ваљда зна колико је довољно за темеље по искуству“… Прича се завршила тако што је мати Гликерија рекла Сави да га неће судски гонити, само да јој се склони из манастира са својом фирмом. Манастир Ђелије је имао губитак од око 100. хиљада евра за разбијање бетона и поновно армирање и наливање огромних темеља саборног Храма.

Ето, Саво, опрости на прегрубим речима, али и схвати да су те све сличне околности, нарочито владичино саопштење, и спасило од овог смртног греха. Текст ћемо повући са насловне стране, а објавити овај, јер претња проклетог „конзервирања“ Светиње сада прети нам од Лала који је прихватио тендер богоборних социјалиста са бране Ровни… па, ако ме и Лале тужи –дивота, само нек се на крају уразуми као и ти.

Лале, само прихватање тендера нама је претња лична јер нам се тиме тежи оскрнавити вољена Светиња наша. Ја не знам да ли си се ти можда тајно договорио са владиком да не учествујеш у радовима или ниси(чим сте били заједно на слави у манастиру Пустињи), превелики је улог да би се у тајности преговарали и договарали. Само прихватање тендера говори о безобзирности намере, зато и овим чланком против свих формалних или директних учесницима овог сатанистичког подухвата.

 На време се уразумили и свагда с Богом били!

ИстиноЉубљу – монах-немонах Антоније

Постави коментар