Објављено од стране: ИстиноЉубље | 11. септембра 2015.

Народ на, другој заредом, молитви без одбеглих свештеника у Грачаници

Вести са Грачаничке страже: Усековање, петак, 11.9.2015.

+++

Народ на, другој заредом, молитви без одбеглих свештеника у Грачаници

DSC01717DSC01723DSC01721

Непоколебиво верни народ је по својим могућима и јутрос, иако је у безбожној држави радни дан, дошао у своју страдалну Грачаницу на народну молитву а како би се изборили да се надлежни одбегли свештеник Мирослав поново охрабри да служи Господу Свету Литургију Грачаничку. 

DSC01727DSC01736DSC01731

Сав народ се помолио „Изобразитељном Литургијом“ и Акатистом Архангелу Михаилу, а потом је у страху Божијем свако клекао на праг северних двери и целивао пањ чудотворне липе који је пре неколико векова заливен воском и сачуван до данашњих дана.

DSC01738DSC01744DSC01739

Деца су се, нескривено одушевљена Грачаницом, потом успела на место нашег новог стражарења- осматрачнице- где смо се сви братски поразговорили и послужили… У току дана је Грачаницу посетио један свештеник са породицом, као и неколицина верних који нису стигли доћи на јутарњу празничну молитву.

Стање је нимало умирујуће… јер, иако неки радници безбожне фирме Инграпомни сведоче да фирми нико још не уплаћује паре за уништавање манастира, нажалост, ипак је у кампу бране Ровни примећена специјална машина којом безбожници планирају да запуњавају Цркву шодером и блатом- дакле, не одустаје се од сатанистичке конзервације манастира Грачанице. Стога, ако неко успе да види владику Милутина, (јер како чујемо из епископије одлази пре зоре, оставља списак задужења секретарима и особљу, а ови ми писано одговарају- јер заврше смену пре него што се владика врати)… Дакле, владици Милутину треба саопштити да његови пријатељи политичари, изгледа, неће поштовати усмено обећање које су му дали „да ће Цркву потопити без (скрнавног) „конзервирања“, већ ће покушати да шодером и блатом  сахране чудотворни манастир живог Светог Архангела Михаила. Да ли смо толико од Бога отпали да се и тог богоборства нагледамо и доживимо?!?

ИстиноЉубље свима Вама!  


Одговори

  1. Српска полиција само у имену је српска ,којом руководе црногорски мафијашки кадрови послушници и доушници Запада!

    ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И “ МИЛОГОРЦИ“ ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА !

    Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
    Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

    Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

    Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
    А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

    Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

    http://srpskaistorija.com/2015/09/03/

  2. […] 09. 2015. ИСТИНОЉУБЉЕ, за ФБР приредила Биљана […]


Постави коментар

Категорије