Објављено од стране: ИстиноЉубље | 12. септембра 2015.

У страдалну Грачаницу недељом и празником да се изборимо за Свету Литургију!!! (За Владину геј-параду… Нема места у нашем граду! – Трг Републике 19.9.2015.г. од 17:00 часова)

Вести са Грачаничке страже: Субота, 12.9.2015.г.

DSC01748

У страдалну Грачаницу недељом и празником да се изборимо за Свету Литургију!!!

Дечији позив за молитве у потапаној Грачаници

Сваке недеље и празника молимо православни народ да долази на молитве у разарану и потапану Немањићку Грачаницу, како бисмо се изборили за наставак Светих Литургија за спас Грачанице од погубне државне бране Ровни!

Полако се Грачанички стражари скућавају на стражама у окружењу страдалне Светиње Грачанице коју окружује народ празником а опасност од затрпавања Цркве(конзервације) од стране Бране Ровни и фирме Инграпомни- виси у ваздуху, нарочито радним даном. Наравно, прихватамо у нашу осматрачку гостопримницу сваког поклоника који дође да вида ране Своје страдалне Светиње повише проевРопског Ваљева.

 Наравно- У великој нади ишчекујемо србски народ сваке недеље и празника код своје у ранама вапијуће Светиње- а кад се свештеник охрабри да поново служи Литургију Богу и роду(који га чека)- надамо се покајно-родољубивом буђењу васцеле Србије са благословом грачаничког Архангела Михаила…

У то име, као дуг Љубави Божијој, очекујемо вас Православци и у сутрашњу недељу и у сваки наредни празник на Народне Молитве у разараној и потапаној Грачаници (почетак увек у 09:00 часова, доћи преко Поћуте до Тубравића где ће вас чекати знак за пешачку стазу према од безбожне државе опкољеној Светињи, ка којој ћемо се потом са наше осматрачнице заједно спустити.

Не знамо колико ће све ово трајати… радници са бране провире са брда да виде кога има у порти манастира, а полиције нема у близини манастира данима сем што су једна полицијска кола стално на самој погубној  брани Ровни… Једни стражаре код Божије Светиње а други код ђавоље скаламерије која је уништава.

+++

Апсолутно Независни од државе- Православни Протест и Литија против уличног промовисања геј-бестидности, субота, 19.9., Трг Републике од 17:00 часова…

DSCF1372

За Владину геј-параду

нема места у нашем граду!

 Православна Протест и Литија (породична шетња) креће са Трга Републике у 17-17:30 часова и иде до зграде Владе(уз кратак говор), потом „Народне Скупштине“ и назад на Трг где ће се обраћања и програм протеста наставити надаље…

 

Здрава Србија !

а не јавна оргија !

„Мирни али одлучни Народни молитвени протест- властима регуларно је пријављен и уплаћен, стога- неће бити прихваћена никаква могућа забрана- сем уколико се забрани и Владина геј-парада“…  монах-немонах Антоније

П.С. Пошто је у организацији више родољубивих организација договорили смо се да плакат за заједничко окупљање не буде исти већ да свако најави на свој начин. Отац Жарко Гавриловић ће благословити и предводити ову православно-исповедну Литију. Такође, потписаћемо се као:

Сабор Србске Светосавске Слоге (Ноћна стража)

+++

(Такође не треба заборавити ни преку потребу доласка на Народне молитве недељом и празником у Грачаницу, као и први наредни месечни скуп на Тргу у Ваљеву (17. часова) заказан за 22.септембар 2015.г.)

Овом приликом би да у име ИстиноЉубља срдачно поздравимо Православну браћу у Љубовији који су пре неки дан одржали протестни скуп подршке спасењу Светиње Грачанице од даљег разарања и потапања у антинародној погубној брани Ровни… Сада чујемо да се наш народ у једном граду у Немачкој организује да уради нешто слично… Стидљиво али растуће- буђење Православне Србије. Који немају могучности доћи к Грачаници- у својим окружењима подижу глас свог молитвеног вапаја Богу и протеста оземљеним богоборцима на власти данашње Србије.)

+++

ИстиноЉубље свима Вама!


Одговори

  1. A sto se tice te gnusne parade, besni su postali mnogo,
    besnji nego ikad, pa ocekuju svoga vodju,
    po Svetim Ocima, ovo su poslednja vremena,
    ali su nesto smetnuli s uma, a to je
    da se ognjeni kotao vec polako pali .
    VEC JE PREPUNA CASA GNEVA GOSPODNJEG !
    Bedna sofija

  2. Тропар (глас 4):

    Војсковођо небеских војски, непрестано те молимо ми недостојни, да нас твојим молитвама заштитиш као заклоном крила твоје непропадљиве славе. Чувај нас који падамо на колена и усрдно вапијемо: Избави нас од беда као поглавар вишњих сила.

  3. Све док су на власти Црногорци противници Православља џаба сте кречили !

    http://www.intermagazin.rs/procitajte-jedno-pismo-iz-1969-godine-kojim-je-zapocelo-rusenje-pravoslavlja-u-crnoj-gori/

  4. Дрога, секте , Содома и Гомора , екуменизам , чак и педери све то форсира екумениста и педофил владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић у сарадњи са нарко – мафијом Вука Драшковића која финансира СПО ! Иза свега стоји владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић који заједно са Вуком Драшковићем католичи Србе и води свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан . Најближи рођак Владе Зечевића Црногорца је управо владика шабачки Лаврентије немачки шпијун ! Сви свештеници шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обнове , за многе се говори да дилују дрогу, најчешће се спомиње Воја Петровић , док је шеф обезбеђења Вука Драшковића Неле Сувајџић из Шапца нарко – дилер! У владичанском двору у Шапцу код владике Лаврентија живи Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију али исто тако налази се и представништво странке СПО!


Постави коментар

Категорије